Rulouri geam exterior tip Jaluzele...
Rulouri geam exterior tip Jaluzele...

Rulouri geam exterior tip Jaluzele Aluminiu Alb manual

Configurator rulouri exterioare pentru ferestre

Pentru achiziționarea acestui produs specifica dimensiunile finale necesare

Ex: pentru un rulou de 90 cm latime si 120 cm inaltime introdu valorile 0.90 m si 1.20 m, poti schimba si unitatile in centrimetrii

Prețul afișat se calculează automat.

In cazul în care dorești mai multe rulouri cu aceeași dimensiune, stabilește numărul de buc. și apasă Adaugă în cos sau poti schimba dimensiunea in configurator dupa fiecare adaugare in cos.

În stoc
700,00 lei
TVA inclus


Estimare de Livrare
Ajunge la tine
Joi 18-04-2024

Descriere

Rulouri exterioare geam, jaluzele orizontale aluminiu tamplarie PVC, pentru geam termopan.

Culoare: Alb

Dimensiuni: Latime 0.5 - 1.80 m, Inaltime 0.5 - 2.40 m

Rulouri pentru geamuri tip Jaluzele exterioare cu actiune manuala.

Transformă aspectul ferestrelor tale și adaugă un plus de eleganță și aspect cu Rulourile de Exterior Tip Jaluzele din Aluminiu Alb. Acest sistem manual este soluția perfectă pentru controlul luminii și intimității în orice încăpere, oferind în același timp un aspect rafinat și modern fațadei casei tale.

Durabilitate și Rezistență: Aluminiul este cunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa la intemperii și coroziune, asigurând o viață lungă de utilizare fără deteriorare sau decolorare.

Control total al Luminii și Intimității: Sistemul manual de acționare permite ajustarea precisă a nivelului de lumină și intimitate, permițându-ți să creezi atmosfera dorită în interiorul casei tale.

Ușor de utilizat și Întreținut: Cu mecanismul său simplu și eficient, rulourile din aluminiu sunt ușor de acționat manual, iar întreținerea lor se reduce la curățare periodică cu apă și detergent ușor.

Disponibile în diferite dimensiuni pentru a se potrivi perfect cu dimensiunile ferestrelor tale, aceste rulouri sunt ideale atât pentru case rezidențiale, cât și pentru spații comerciale.

Recenzii

Nu sunt recenzii

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii