Termeni și condiții de utilizare accesoriipvc.ro

Accesoriipvc.ro – are denumirea comerciala S.C. LC FERONERIE PVC SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Soseaua Colentina nr. 395, sector 2 cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/2938/2019, cod unic de inregistrare fiscala RO40739291.

Prin utilizarea accesoriipvc.ro ṣi/sau prin plasarea unei comenzi, va obligati sa respectati termenii si conditiile specificate mai jos ("Termenii"). Inainte de plasarea unei comenzi, va rugam sa va asigurati ca ati citit si inteles Termenii.

Prin utilizarea site-ului accesoriipvc.ro ṣi/sau prin plasarea unei comenzi si/sau crearea unui cont, va obligati sa respectati “Politica de Confidentialitate” si “Politica de Cookie-uri”). Inainte de plasarea unei comenzi, va rugam sa va asigurati ca ati citit si inteles politicile noastre in domeniul protectiei datelor voastre personale.

DEFINITII SI TERMENI

AccesoriiPVC.ro – este denumirea comerciala a S.C. LC FERONERIE PVC S.R.L, persoana juridica romana, avand sediul social in Soseaua Colentina nr. 395 , sector 2 ,Bucuresti, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/2938/2019, cod unic de inregistrare fiscala RO40739291

Vanzator – LC FERONERIE PVC SRL prin AccesoriiPVC.ro

Cumparator – poate fi orice persoana fizica cu varsta de peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o comanda pe accesoriiPVC.ro.

Client – orice persoana fizica cu varsta de peste 16 ani sau persoana juridica, care, prin finalizarea procesului de plasare a unei Comenzi sau de creare a unui Cont, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de pe site.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

POLITICA DE VANZARE ONLINE

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator persoana fizica sau juridica.

Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

5. COMANDA

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:

CONFIDENTIALITATE

AccesoriiPVC.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

6.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

6.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. smartPVC nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

FACTURARE – PLATA

Preturile Bunurilor afisate in cadrul site-ului AccesoriiPVC.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri vandute de AccesoriiPVC exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre smartPVC in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

LIVRAREA BUNURILOR

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

Vanzatorul nu este responsabil de riscurile asociate cu Bunurile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza. Obligatia Vanzatorului este de a asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si de a asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Returnare produselor

Returnarea produselor se poate face prin orice firma de curierat , in functie de preferintele clientului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Returnarea se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului.Renunțarea la produsele cumpărate se poate face fără invocarea vreunui motiv, conform legii comerțului la distanță (O.G. nr. 34 / 2014 cu modificarile ulterioare).Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, pete.

Cheltuielile de returnare si costurile serviciilor asociate deja executate la momentul livrării și plății comenzii, respectiv costurile de livrare, ramburs, comisioanele bancare și cele pentru plata online vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de retragere din contract, dar nu înainte de data recepționării bunurilor. 

Cheltuielile de returnare aferente produselor defecte, respectiv produselor care cad sub incidenta garantiei comerciale, vor fi suportate de catre vanzator, urmand a fi rambursate in contul clientului, dupa receptionarea produselor
.

Produse excluse, fara drept de returnare

produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar

Date returnare

 

Returnarea se va face conform datelor de mai jos :

SC LC FERONERIE PVC SRL      RO40739291 , J40/2938/2019

Adresa de retur a coletelor este urmatoarea:

Soseaua Colentina nr 395,sector 2 ,Bucuresti

TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

RASPUNDERE

Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificari ale cerintelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe Site versiunea modificata a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

FOLOLSIREA COOKIE-URILOR

FORTA MAJORA

16.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

16.2. Daca in termen de 30 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii Romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti Romane competente.

 ANPC

Actualizat 18.03.2020

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii