Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în aceeași zi, valabil pentru comenzile efectuate pana in ora 14:00 (exceptând zilele de weekend) și sunt expediate prin Fancourier cu un nr. AWB de urmărire.

  Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul transportului NU este fix, costul poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului și sau km suplimentari dacă nu va aflați in raza de acoperire Fancourier. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.


Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoastră sunt bine protejate.

Returnare produselor

Returnarea produselor se poate face prin orice firma de curierat , in functie de preferintele clientului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Returnarea se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului.Renunțarea la produsele cumpărate se poate face fără invocarea vreunui motiv, conform legii comerțului la distanță (O.G. nr. 34 / 2014 cu modificarile ulterioare).Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, pete.

Cheltuielile de returnare si costurile serviciilor asociate deja executate la momentul livrării și plății comenzii, respectiv costurile de livrare, ramburs, comisioanele bancare și cele pentru plata online vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de retragere din contract, dar nu înainte de data recepționării bunurilor. 

Cheltuielile de returnare aferente produselor defecte, respectiv produselor care cad sub incidenta garantiei comerciale, vor fi suportate de catre vanzator, urmand a fi rambursate in contul clientului, dupa receptionarea produselor.

Produse excluse, fara drept de returnare

produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar

Date returnare

Returnarea se va face conform datelor de mai jos :

SC LC FERONERIE PVC SRL      RO40739291 , J40/2938/2019

Adresa de retur a coletelor este urmatoarea:

Soseaua Colentina nr 395,sector 2 ,Bucuresti

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii