Disc flex pentru taiere inox 125 x...

Disc flex pentru taiere inox 125 x 1.0 x 22.23 mm

Diametru: 125.0 mm

Diametrul gaurii: 22.23 mm

Grosime: 1 mm

APV365
În stoc
5,90 lei
TVA inclus


Estimare de Livrare
Ajunge la tine
Marți 18-06-2024

Descriere

Proiectat pentru a oferi rezultate superioare și precizie maximă, acest Disc pentru flex este alegerea ideală pentru proiectele tale de prelucrare a metalelor.

Caracteristici și beneficii: Eficiență în tăiere

Marca: Raider

Cu grosimea sa optimă de 1.0mm, acest disc oferă o tăiere rapidă și eficientă a oțelului inoxidabil, economisind timp și efort.

Durabilitate și Longevitate: Construit din materiale de înaltă calitate, discul Flex este rezistent la uzură și menține performanța pe termen lung, reducând costurile de întreținere și înlocuire.

Precizie Excepțională: Datorită designului său precis și tehnologiei avansate de fabricație, acest disc asigură tăieri precise și netede, fără defecte sau imperfecțiuni.

Compatibilitate Versatilă: Dimensiunile standard de 125x1.0x22.23mm fac acest disc compatibil cu o varietate de unelte și mașini de tăiere, oferind flexibilitate în utilizare.

Siguranță Accentuată: Proiectat cu accent pe siguranță, discul este stabil și sigur în utilizare, minimizând riscul de accidente sau deteriorare a materialului.

Indiferent dacă lucrezi în atelier sau pe șantier, acest Disc pentru tăiere este alegerea ideală pentru sarcinile tale de prelucrare a metalelor.

Recenzii

Nu sunt recenzii

Produse cumpărate frecvent împreună:

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii