Bandă etanșare la exterior Premium...

Bandă etanșare la exterior Premium Sealing Tape External, 25m

APV451
În stoc
130,00 lei
TVA inclus


Estimare de Livrare
Ajunge la tine
Joi 18-04-2024

Descriere

Utilizare: Exterior

Lățime bandă: 100mm

Lungime: 25M

Banda etanșare tâmplărie PVC

Acopera la exterior rosturile ferestrelor și ușilor.

Permite difuzarea vaporilor de apă din interior spre exterior.

Protejează îmbinările și structurile de construcție împotriva umezelii și vântului.

Banda adeziva are aderență foarte buna pe toate materialele de construcție obișnuite.

Asigură o izolare eficientă și protecție durabilă împotriva infiltrării cu banda etanșare la exterior Premium Sealing Tape External, cu o lungime generoasă de 25 de metri.

Această bandă de înaltă calitate este soluția perfectă pentru sigilarea și izolarea spațiilor interioare, asigurând un mediu confortabil și protejat împotriva influențelor exterioare.

Sigilare Avansată: Concepută pentru a oferi o sigilare excelentă, banda etanșare previne infiltrarea aerului și a umidității în interiorul încăperilor, asigurând un climat confortabil și sănătos.

Durabilitate Superioară: Fabricată din materiale de calitate premium, banda este rezistentă la deteriorare și degradare, menținându-și proprietățile de izolare pe termen lung și asigurând protecție împotriva condițiilor extreme.

Ușor de Utilizat: Cu un design practic și o aplicare simplă, banda poate fi instalată rapid și eficient de către orice persoană, fără a fi necesare cunoștințe sau echipamente specializate.

Flexibilitate și Adaptabilitate: Banda de etanșare se adaptează ușor la diverse suprafețe și forme, permițându-ți să acoperi cu precizie și eficiență orice spațiu necesar, indiferent de configurația acestuia.

Utilizare Versatilă: Ideală pentru utilizare în locuințe, clădiri comerciale sau industriale, banda etanșare la exterior este potrivită pentru o varietate de aplicații, inclusiv sigilarea rosturilor de geamuri, uși, și alte puncte vulnerabile la infiltrare.

Protejează-ți spațiul, asigură confortul și eficiența energetică cu banda etanșare la exterior Premium Sealing Tape External.

Alege calitatea și performanța pentru sigilarea și izolarea spațiilor tale cu acest produs de încredere.

Recenzii

Nu sunt recenzii

Produse cumpărate frecvent împreună:

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii