Amortizor usa hidraulic KALE KD-440...

Amortizor usa hidraulic KALE KD-440 60-85 kg

APV462
În stoc
240,00 lei
TVA inclus


Estimare de Livrare
Ajunge la tine
Marți 21-05-2024

Descriere

Amortizor Kale KD-440 recomandat pentru usi de interior, de lemn, metal, PVC, aluminiu si pentru usi de pe casa scarilor.

60-85 kg

Oferă o închidere ușoară și controlată a ușii tale cu Amortizorul Ușă Hidraulic KALE KD-440, conceput pentru a oferi confort și siguranță în fiecare mișcare.

Cu o capacitate de greutate între 60 și 85 kg, acest amortizor este soluția ideală pentru o varietate de uși, oferind o experiență de utilizare fără efort și fără zgomot.

Controlul Închiderii: Tehnologia hidraulică avansată permite o închidere lină și controlată a ușii, eliminând orice șocuri sau zgomote neplăcute și prelungind astfel durata de viață a ușii tale.

Instalare Simplă: Cu instrucțiuni clare și un design simplu de montat, amortizorul poate fi instalat rapid și ușor, fără a fi nevoie de cunoștințe tehnice avansate sau unelte specializate.

Durabilitate și Fiabilitate: Fabricat din materiale de înaltă calitate, acest amortizor este durabil și rezistent la uzură, asigurând o performanță constantă și fiabilă pe termen lung.

Siguranță Îmbunătățită: Prin asigurarea unei închideri controlate și sigure a ușii, amortizorul contribuie la prevenirea accidentelor și protejează împotriva deteriorării ușii sau a altor obiecte din jur.

Cu Amortizorul Ușă Hidraulic KALE KD-440, te poți bucura de o închidere ușoară și liniștită a ușii tale, asigurând în același timp siguranța și durabilitatea acesteia.

Alege calitatea și confortul pentru ușa ta cu acest produs de înaltă performanță.

Recenzii

Nu sunt recenzii

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii